Last Activity:
Mar 23, 2018 at 11:06 AM
Feb 3, 2015
Likes Received:
Trophy Points:
AutoApps Projects:

Share This Page


Administrator, Male

Staff Member
joaomgcd was last seen:
Mar 23, 2018 at 11:06 AM
    1. jusplainmike
      How do I reference github repos in my post. Keeps saying I'm a spammer. Lol.
    2. charliekeene
      Hi there, I posted a bug yesterday about AutoArduino requiring manual permissions every time the arduino is reconnected (via otg). The post seems to have disappeared? Permissions should only be required the very first time you connect a usb device. Currently AutoArduino requires permissions to be re-granted on every reboot which makes it hard to use for home automation when manual intervention is required.
    3. Davemaher
      hey joaomgcd, , I downloaded autovoice all unlocked, and linked my account through the amazon link.(via pc) I can see in my google settings autovoice , and alexa are connected, went to my skills and see autovoice in there, but for some reason it wont recognise any voice command.(alexa). when I ask alexa to enable autovoice she says I cant find that skill. Am I doing something wrong. thanks dave
    4. mjrival
      Hi Joaomg!, I've been suscribed to AutoApps for two months, but in my bank extract I see in first month (GOOGLE *joaomgcd) but in this month I see (GOOGLE *KITXOO) Have you change the name? thanks
    5. robertsteward
      Hey Joaomgcd, I was wondering if you have plans to move a couple of the Alpha apps to Beta status (or offer them as one time purchase)?
      AutoBluetooth, AutoBubbles, AutoCalendar, AutoMail, and AutoMediaButtons.

      Thanks for all you do, you make the impossible, possible!
    6. Kamlou
      Hi Administrator, I was wondering if you could point me to the right direction regarding support, i am quite desperate for help as most of my home automation works on the app, pleas let me know
    7. Moises Davidescu
      Moises Davidescu
      Hi Joaomgcd, I installed AutoWeb, when I try to configure Web Service, I get an empty window...any advice
    8. Azzazzell
      Hello. My post is awaiting moderation before being displayed publicly for a time of period now... I would appreciate it if you could moderate it.
    9. stevovanb
      Hey there, i dont want to bother you....i just saw that the Thread Status of my post from 9.April ist still "Awaiting moderation before being displayed publicly."
      and i´m still searching for help :-)

      thanks very much
    10. BJM
      This might be a stupid question as a noob. Should a floating Icon created in Autowear always need to be retriggered (shown) in order for it to stay active on my wear watch? When I turn off the watch holding the button for 30 seconds, I always have to reshow each autowear icon that I am using in order for it to be active. Is that normal?
    11. Fluffy
      I had a couple of questions about using AutoArduino but there doesn't seem to be a category for that yet. Can you please add one? and move this there?
      I can't seem to connect using the USB OTG. I know that it works as I've upload a sketch via USB OTG using ArduinoDroid.
      Error Message "Arduino Not Found - Please connect your Arduino through USB and try again".
    12. noobhero
      sir, why are you ignoring my posts?
    13. JSilv
      So far that I have seen I haven't found the alternative to buy Autowear for a one time cost.
      I want to buy the apps I actually want to use for a one time cost and not pay a monthly subscription.
      Don't you have that option?
      Regards Jonas S
    14. Starf1337
      You. Are. Awesome!
  • Loading...
  • Loading...
  • About

  • Loading...
  • Loading...