Open AutoTools: Bottom sheet error

Discussion in 'AutoTools' started by mattmaestro, Oct 8, 2017.

  1. mattmaestro

    mattmaestro New Member

    Joined:
    Oct 8, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hey,
    I have a task that shows the bottom buttons web screen. The button text, icons and commands are set via 3 variables. Everything else is pretty standard.

    When the task is triggered (either as a shortcut on Nova Launcher or manually from Tasker) sometimes the web screen does not show, but the task runs to completion without any errors.

    I initially thought that aggressive dose on Oxygen OS was to blame, but the same happens even after disabling the feature. It does start working for a while if I just open and save the AutoTools configuration page.

    I have enabled some logs and I see the following modal window in Tasker after the task "fails".

    Note: I do have AutoRemote, AutoVoice, AutoNotification and AutoWeb installed.
    Hope someone can help fix this.
    Screenshot_20171008-142230.png Screenshot_20171008-142248.png Thanks.
     
  2. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    4,913
    Likes Received:
    440
    Do other plugins also stop working after some time of not being open maybe? Maybe it's a general issue with plugins?
     
  3. mattmaestro

    mattmaestro New Member

    Joined:
    Oct 8, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    No just the AutoApps BottomSheet. I don't know about the other web screens as I haven't used them yet.
     
  4. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    4,913
    Likes Received:
    440
    Can you please try with the new version on Google Play today? Sorry for the trouble.
     
  5. mattmaestro

    mattmaestro New Member

    Joined:
    Oct 8, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    I don't see an update on the Play Store now, but I'll update and feedback.
    BTW I am currently on v2.1bf
     
  6. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    4,913
    Likes Received:
    440
    Oh, that's the version I meant sorry. Can yo please try if other web screen presets work?
     
  7. mattmaestro

    mattmaestro New Member

    Joined:
    Oct 8, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Yea I'll try that out. This is some error message that popped up as a notification when I tried to launch the task.
    0:Not allowed to navigate top frame to data URL: data:text/html; charset=utf-8;charset=utf-8;base64,#
    Not sure if that helps.
     

Share This Page