Open Display Any Web Page not working

Discussion in 'AutoCast' started by pvanhala, Jul 26, 2017.

  1. pvanhala

    pvanhala New Member

    Joined:
    Jul 26, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi,
    Display Any Web Page is not working on any page. I tried ones recommended for test by Joao, but nothing is working. It displays Autocast page and there "Oooops Page cannot be displayed". I have lite version, is it restricted? For this test I have only single Autocast task. Thanks.
     
  2. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    4,462
    Likes Received:
    418
    Hi, sorry, yes, the lite version is restricted. I should be a bit more permissive with the lite version, you're right. Thanks for the feedback!
     
  3. pvanhala

    pvanhala New Member

    Joined:
    Jul 26, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hi, I understand it of course. Just want to confirm that it's because of the lite version? It's bit hit and miss, because I don't know now before buying it, that does the page I want to view, work with Autocast. If I buy it and it doesn't work, can I return it and can it be refunded?
     
  4. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    4,462
    Likes Received:
    418
    Ok, if you can't get it to work after purchasing it I'll refund it for you :) Just contact me via email if that's the case. Thanks!
     

Share This Page