Solved Auto apps and join

Discussion in 'Join' started by Dot, Feb 17, 2018.

  1. Dot

    Dot Member

    Joined:
    Jun 21, 2015
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Im trying to use the join send command to tasker
    it works if i set the join receive but i want to use the auto apps
    so in profile i set state auto apps command filter is Task=:=
    and everything i try to send using join doesnt trigger the task
     
  2. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,472
    Likes Received:
    796
    Did you maybe not allow AutoApps to receive commands from Join? Check in the AutoApps app please. Thanks
     
  3. Dot

    Dot Member

    Joined:
    Jun 21, 2015
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    where exactly i have this option?
     
  4. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,472
    Likes Received:
    796
    Open AutoApps, on the top-right click the menu button -> Third Party Apps and check if Join is allowed.
     
  5. Dot

    Dot Member

    Joined:
    Jun 21, 2015
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    It wasnt on so i turn it on but still using send a tasker command with Task=:= doesnt trigger the task
    only autoremote message trigger it
     
  6. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,472
    Likes Received:
    796
    Can you please export your profile's description (not xml) so I can take a look? Long-click the profile in Tasker->export description Thanks in advance
     
  7. Dot

    Dot Member

    Joined:
    Jun 21, 2015
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Profile: Auto apps Test (203)
    Event: AutoApps Command [ Configuration:Command Filter: Task=:= ]
    Enter: Beep Sound (189)
    A1: Beep [ Frequency:8000 Duration:1000 Amplitude:50 Stream:3 ]
    A2: Beep [ Frequency:8000 Duration:1000 Amplitude:50 Stream:3 ]
    A3: Beep [ Frequency:8000 Duration:1000 Amplitude:50 Stream:3 ]
     
  8. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,472
    Likes Received:
    796
    Can you please try using a visual feedback, like a notification or a flash? Thanks
     
  9. Dot

    Dot Member

    Joined:
    Jun 21, 2015
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Its working now i reinstalled autoapps and join set everything again now its working thanx :)
     
  10. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,472
    Likes Received:
    796
    Great to know, thanks! :)
     
: auto apps, join

Share This Page