AutoLocation Generate Map Image set to static key

Discussion in 'AutoApps' started by NateG, Nov 8, 2018.

  1. NateG

    NateG New Member

    Joined:
    Oct 25, 2018
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hello,

    I have an issue when I go to generate a static map from Autolocation. It spits out a url with a static Google API key that does not work. Now I have pushed that url into an array, split and removed the bad key, and then put my Google API key into the url. Now I have map generation in my notifications. I was wondering if you could put a field in Autolocation for the users Google API key?

    If this is the incorrect place to post this then please let me know. Love the Apps!

    Thanks,

    Nate
     
  2. NateG

    NateG New Member

    Joined:
    Oct 25, 2018
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
  3. NateG

    NateG New Member

    Joined:
    Oct 25, 2018
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    This is what I am working on..
     
  4. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    8,450
    Likes Received:
    718
    Hmm, so that means that my key is no longer working, right? Ok, I guess I'll have to do that, thanks!
     
  5. NateG

    NateG New Member

    Joined:
    Oct 25, 2018
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
  6. LucaPiccioni

    LucaPiccioni New Member

    Joined:
    Aug 8, 2019
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Any update on this? I get the very same issue.
     

Share This Page