Solved Group messaging and MMS

Discussion in 'Join' started by ruggedzen, Mar 9, 2017.

  1. ruggedzen

    ruggedzen New Member

    Joined:
    Mar 9, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    First I want to say your app is awesome but I am having a an issue with group messaging. I use the chrome extension and when I try to send a text in a group I get an error saying I do not have a signal. I can send texts to everyone else just fine.
    Also, whenever I receive a MMS from anyone it seems to put it in a separate thread with their name duplicated...It seems that you put out an update for this issue but I am still having an that problem...
    Thanks in advance.
     
  2. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    8,967
    Likes Received:
    758
  3. ruggedzen

    ruggedzen New Member

    Joined:
    Mar 9, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    After downloading and resetting the sms in the app. I tested for a couple hours and I still get the same error that says no service and it seems that some people who reply in the group get placed into a separate thread randomly.
     
  4. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    8,967
    Likes Received:
    758
    Ok, thanks. I'll try figuring it out.
     
    ruggedzen likes this.
  5. ruggedzen

    ruggedzen New Member

    Joined:
    Mar 9, 2017
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    @joamgcd Just wanted to let you know I tried the update to the latest version of the app and it fixed the thread issue I was having. I am still having issues sending MMS but I think it has to do with Verizon and my APN settings as I normally have that issue with third party messaging apps. Thanks for your help!
     
  6. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    8,967
    Likes Received:
    758
    Awesome! :D So glad to hear that, thanks!
     

Share This Page