AutoRemote Send message to Eventghost not sending righr

Discussion in 'AutoApps' started by Dot, Feb 19, 2016.

  1. Dot

    Dot Member

    Joined:
    Jun 21, 2015
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Did you change something with the app?
    I'm trying to send a sleep command to my pc and it worked before but now it's not
    I have a autovoice profile that trigger an autoremote message to Eventghost
    In autoremote I set it so send a message with variable %avcommnofilter and say on pc sleep but the message is not send right to event ghost, if I flash the variable I get sleep any idea why not working?
     
  2. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,476
    Likes Received:
    797
    I haven't changed anything. Is any message arriving in EventGhost at all?
     
  3. Dot

    Dot Member

    Joined:
    Jun 21, 2015
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Yes
    i get this message
     

    Attached Files:

    • 1.jpg
      1.jpg
      File size:
      81 KB
      Views:
      20
  4. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,476
    Likes Received:
    797
    So, that's what you wanted right?
     
  5. Dot

    Dot Member

    Joined:
    Jun 21, 2015
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    no cause the trigger is sleep message
    and i drag this to the trigger folder it just put this
    AutoRemote.Message.
    instead of AutoRemote.Message.sleep
     
  6. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,476
    Likes Received:
    797
    Did you drag the item that has the lightning bolt?
     
  7. Dot

    Dot Member

    Joined:
    Jun 21, 2015
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Yes
    and its weird cause if i put the word sleep in autoremote and press send it get it correct in eventghost
     
  8. Dot

    Dot Member

    Joined:
    Jun 21, 2015
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Have you figured why it's not working?
     
  9. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,476
    Likes Received:
    797
    Ah, I see. the issue is that you have a space before "sleep" :)
     
  10. Dot

    Dot Member

    Joined:
    Jun 21, 2015
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    so i remove it in tasker ?
    cause im using the %avcommnofilter and saying pc sleep
    thanx
     
  11. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,476
    Likes Received:
    797
    What's your current command filter on your AutoVoice condition?
     
  12. Dot

    Dot Member

    Joined:
    Jun 21, 2015
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    in the profile i have autovoice recognize the word PC to trigger the task
    in the task i have autoremote sending a message to eventghost
    the message is %avcommnofilter
    meaning when im saying PC sleep only the sleep word suppose to be sent to eventghost
    but maybe like you said there is a space
     
  13. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,476
    Likes Received:
    797
    change your voice command filter in the profile to "pc " with the space and it should work :)
     
  14. Dot

    Dot Member

    Joined:
    Jun 21, 2015
    Messages:
    96
    Likes Received:
    0
    Thanx you can close
     
: Eventghost

Share This Page