AutoVoice "Allright getting AutoVoice" reply from Google Home

Discussion in 'AutoApps' started by Flash3d, Feb 13, 2019.

  1. Flash3d

    Flash3d New Member

    Joined:
    Aug 10, 2017
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Hi, since today I'm getting the 'getting AutoVoice' confirmation again when saying a AutoVoice command to Google Home.
    I'm using a routine with the 'ask AutoVoice' command. About a half year ago it was behaving like this till Google changed it.
    Anybody else noticed this? (running 145350 GH firmware).
     
    Last edited: Feb 14, 2019
  2. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    8,502
    Likes Received:
    720
    I think it does that if you haven't used AutoVoice in a while. In any case, it's not something I can control, sorry!
     
  3. lechuck

    lechuck New Member

    Joined:
    May 31, 2017
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Yep, same here and I use AutoVoice every day.
    Started this week.
     
  4. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    8,502
    Likes Received:
    720
    Probably some server side change on their end then, sorry!
     
  5. Flash3d

    Flash3d New Member

    Joined:
    Aug 10, 2017
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    No problem, was already suspecting a change on Googles end but I wanted to know if others are experiencing the same.
     
: Google home

Share This Page