AutoTools Autotools webscreen problem

Discussion in 'AutoApps' started by Petrpero, Sep 7, 2017.

  1. Petrpero

    Petrpero New Member

    Joined:
    Aug 25, 2017
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Hi, I have a problem with Autotools webscreen. It doesn't show the elements, just a blank white page. Any solutions are welcome. Thanks
     
  2. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,477
    Likes Received:
    806
  3. Petrpero

    Petrpero New Member

    Joined:
    Aug 25, 2017
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Yes, I thought that was the problem and I tried that already and again if by any chance reinstalling it would've helped, but it didn't
     
  4. Petrpero

    Petrpero New Member

    Joined:
    Aug 25, 2017
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Do autotools require a minimum android version, because I tried it on 5.0 and now on 4.4 and it doesn't work. It works fine on my Oneplus 3T with nougat, but not on my Nexus 7. Thanks for your time.
     
  5. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,477
    Likes Received:
    806
    4.4 should work... Can you please check the contents of the /AutoTools/cardlist/page.html file on a device where it's not working please? Thanks!
     
  6. Petrpero

    Petrpero New Member

    Joined:
    Aug 25, 2017
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Yeah sure, it contains the html file and I even tried replacing it with the file I have on my phone, and didn't work. I'll try to figure it out. Thanks
     
  7. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,477
    Likes Received:
    806
    Can you check which version of the Web View you have so I can compare it with mine? thanks!
     
  8. Petrpero

    Petrpero New Member

    Joined:
    Aug 25, 2017
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Currently I'm experimenting with different roms, so I'll report if I find a solution. Till now webscreen has only worked on a 7.1 rom. Oh yeah, any idea why I can't install WebView on 4.4?
     
  9. Petrpero

    Petrpero New Member

    Joined:
    Aug 25, 2017
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    So it seems that it works if it has to open an url, just not the material cards, even to import new templates.
     
  10. Petrpero

    Petrpero New Member

    Joined:
    Aug 25, 2017
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Resolved my problem. Autotools webscreen probably won't work before 5.0, because 4.4 and lower does not support System WebView. Thanks for your effort anyway.
     
  11. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,477
    Likes Received:
    806
    Oh, I see! thanks for letting me know!
     
  12. palmuse

    palmuse New Member

    Joined:
    Sep 27, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I am having similar issues. I have a Galaxy Note 3 running RR 6.0.1. Is there another way to force refresh?

    Sent from my SM-N900T using Tapatalk

    Update: oddly, I pinched the blank screen and the page started working. Good to go here. It was like the animations were stuck.
     
    Last edited: Sep 27, 2017

Share This Page