AutoWeb Autoweb Authentication

Discussion in 'AutoApps' started by Ashen, Jun 10, 2019.

  1. Ashen

    Ashen New Member

    Joined:
    Jun 5, 2019
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    For some reason when I tried to authenticate Spotify API on autoweb, and it redirected me to joaoapps.com/autoweb/?code=... It asked me to click the checkmark but there's no checkmark on the site.
    How do I fix this... I can't use the service as long as it's not authenticated.
     
    haclark30 likes this.
  2. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    8,601
    Likes Received:
    731
    The checkmark appears on the window, not on the website itself. Do you not see it?
     
  3. haclark30

    haclark30 New Member

    Joined:
    Jul 8, 2019
    Messages:
    2
    Likes Received:
    1
    I'm having the same problem with the Harmony API. I tested Spotify and it was the same behavior.

    I attached a screenshot of what I see after I authenticate to Harmony.
     

    Attached Files:

  4. haclark30

    haclark30 New Member

    Joined:
    Jul 8, 2019
    Messages:
    2
    Likes Received:
    1
    I figured this out. It looks like the checkmark is invisible (but not the x icon) if you have night mode enabled on Android Pie. The button is still clickable (just to the left of the three dots icon).
     
    Richard Miles likes this.
  5. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    8,601
    Likes Received:
    731
    Oh I see! Thanks for the info!
     
  6. Richard Miles

    Richard Miles New Member

    Joined:
    Mar 1, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Good to know. Just set everything up on a new phone, was having issues with Dropbox V2 and authenticating it for a task.
     
: Autoweb

Share This Page