AutoRemote Chrome: Can't redirect Message Error

Discussion in 'AutoApps' started by Rosi, Oct 31, 2018.

  1. Rosi

    Rosi New Member

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Since yesterday I am getting the above error when trying to send messages from my phone to EventGhost using GCM. I get a popup on my windows PC saying "Can't redirect Message".
    Sending Messages from Eventghost to my phone works fine.

    Any ideas?
     
  2. Rosi

    Rosi New Member

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    It is a bit of a strange behaviour. Sometimes it works, but after a while it stops working, or it doesn't work at all.
    Messages are received by Chrome on my Windows machine (I get the pop up error), but are not redirected to EventGhost. Chrome shows the message above.
    Any ideas?
     
    Last edited: Nov 2, 2018
  3. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,476
    Likes Received:
    797
  4. Rosi

    Rosi New Member

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    No, I can't. I get an error. What could be the cause? It used to works until a few days back.
     
  5. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,476
    Likes Received:
    797
    What error do you get?
     
  6. Rosi

    Rosi New Member

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Chrome shows ERR_CONNECTION_REFUSED. Does this help?
     
  7. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,476
    Likes Received:
    797
    Do you get any kind of error log in EventGhost itself when you do that?
     
  8. Rosi

    Rosi New Member

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    No, nothing shows up in the log. EventGhost never receives any messages.
     
  9. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,476
    Likes Received:
    797
    Seems like maybe the AutoRemote server is not running? Can you confirm that you added the AutoRemote plugin?
     
  10. Rosi

    Rosi New Member

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    AutoRemote plugin is up and running:

    upload_2018-11-7_13-10-25.png

    Strangely enough it is working at the moment.
    Can it be an internet connection type issue? Right now I am using my home wifi and a mobile internet connection. When I am at work, I connect to a public hotspot. Normally it works on any kind of connection, but maybe Chrome/EventGhost get 'stuck' in some kind of way?
     
  11. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,476
    Likes Received:
    797
    Hmmm, so when it's working what do you get if you access http://localhost:1818/ ? It shouldn't depend on the kind of network connection...
     
  12. Rosi

    Rosi New Member

    Joined:
    Aug 30, 2017
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    When it is working I get 'AutoRemote is working.'
    I will monitor it closely and report back if it stops working again.
     
  13. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,476
    Likes Received:
    797
    Thank you.
     
: autoremote

Share This Page