AutoRemote Chrome response

Discussion in 'AutoApps' started by Angelelz, Nov 20, 2018.

  1. Angelelz

    Angelelz New Member

    Joined:
    Nov 20, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hello, I just bought Tasker and AutoRemote and followed This Youtube tutorial to mirror all my phone notifications to chrome but chrome doesn't seem to be responding at all.
    I check autoremote out logs and I can see the message being sent, and I can see the chrome notification in my laptop, but nothing happens when I click the buttons or dismiss it. I look for the message in autoremote in log in my phone, but there is no message back from Chrome.
    I followed the tutorial twice already and nothing seems to work, I feel like the problem is in chrome side. I'm just waiting for this to work to buy AutoNotification too, I'm still on the trial.
    Thanks in advance.
     
  2. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,476
    Likes Received:
    797
    Hi. Are you able to send messages from chrome to your phone otherwise? What about from your personal URL to your phone?
     
  3. Angelelz

    Angelelz New Member

    Joined:
    Nov 20, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Yes! Everything else is working fine. I can send pages and I created a copy command to send selected text to the phone clipboard. But the notification click action is not being sent back.
    Is there a log on the chrome notifications I can look at, or in the extension itself?
     
  4. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,476
    Likes Received:
    797
    Can you please try this:
    - go into Chrome
    - settings
    - extensions
    - enable developer mode
    - click on autoremote.html
    - go to the console tab
    - click on an action button
    - see if anything appears there
     
  5. Angelelz

    Angelelz New Member

    Joined:
    Nov 20, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I sent a Whatsapp notification and I get this: Imagen11.png

    But when I click the notification nothing happens..
     
  6. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,476
    Likes Received:
    797
    And when you click on the notification no additional logs are created?
     
  7. Angelelz

    Angelelz New Member

    Joined:
    Nov 20, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    No log is created when I click the notification or the buttons, but this is created when I dismiss it:
    Imagen1111.png
     
  8. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,476
    Likes Received:
    797
    And you're absolutely certain you set actions for the buttons when you create the AutoRemote notification?
     
  9. Angelelz

    Angelelz New Member

    Joined:
    Nov 20, 2018
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I went through it again to make sure, and now its working! :D
    The only difference is that I added SubText, ID and Ticker before, I took those out and now its working. Is weird thats the reason.
    Thanks for the help!
     

Share This Page