AutoVoice Current Noise always returns zero

Discussion in 'AutoApps' started by devonuto, Nov 11, 2019.

  1. devonuto

    devonuto New Member

    Joined:
    Jul 7, 2017
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Set to listen for 3 seconds, but have tried other settings.
    This was working perfectly on my old Pixel 2XL, but recently updated to the Pixel 4XL and now all I ever get is 0 from Current Noise.

    AutoVoice has no permissions denied, is not battery optimized. I have also turn on "Control Noise Listener" under Ambient Noise, but that doesn't seem to fix it.

    Is there anything else I can do?
     
  2. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    8,732
    Likes Received:
    739
    That's strange. Are you still getting this issue? Does it still work on the Pixel 2?
     
  3. devonuto

    devonuto New Member

    Joined:
    Jul 7, 2017
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Yes, still happens.

    The %avreadings() array is also empty.

    I cannot test on the Pixel 2, as I traded the phone in. But it was working fine right up until I swapped phones.

    Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk
     
  4. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    8,732
    Likes Received:
    739
    Unfortunately I don't have a 4XL to test it but both on my Pixel 2 and 3 it works... :/

    Can you please try this in AutoVoice:
    - clear logs
    - enable system logs
    - run task to check current noise
    -export logs and paste them here

    Thanks!
     
  5. devonuto

    devonuto New Member

    Joined:
    Jul 7, 2017
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    It seems nothing is getting exported to the logs. Is there something in Tasker itself that needs to be set to allow access for AutoVoice?[​IMG]

    Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk
     
  6. devonuto

    devonuto New Member

    Joined:
    Jul 7, 2017
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    If you're expecting the device system logs, my phone isn't Rooted, so I cannot access the logs folder

    Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk
     
  7. devonuto

    devonuto New Member

    Joined:
    Jul 7, 2017
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    I turned on log to system, and these are some logs.
     

    Attached Files:

Share This Page