Solved Node-RED broken with newest beta.

Discussion in 'Join' started by Joe Jarvis, Mar 20, 2019.

  1. Joe Jarvis

    Joe Jarvis New Member

    Joined:
    Mar 20, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Hello,
    With the latest beta (2.1.1.beta), the Node-RED device is deleted when I open the app. If I restart Node-RED, it will re-register, but it will be deleted when I open Join on my phone.
     
  2. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    8,729
    Likes Received:
    739
    Hi. I don't get that error myself. Do you see any error message on your phone when that happens?
     
  3. Joe Jarvis

    Joe Jarvis New Member

    Joined:
    Mar 20, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    No, there doesn't seem to be any error message. I noticed it only removes it when I swipe down to refresh the device list, not just when join is opened. Here's a video of it:
     
  4. Joe Jarvis

    Joe Jarvis New Member

    Joined:
    Mar 20, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Last edited: Mar 25, 2019
  5. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    8,729
    Likes Received:
    739
    Ok, I think I just fixed it! :) Can you please try now?
     
  6. Joe Jarvis

    Joe Jarvis New Member

    Joined:
    Mar 20, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Ok, it seems to be working fine now. Thank you!
     
  7. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    8,729
    Likes Received:
    739
  8. Stupifier

    Stupifier Member

    Joined:
    Mar 10, 2015
    Messages:
    147
    Likes Received:
    6
: node-red

Share This Page