AutoPebble Pebble Time issue > text and cursor are black

Discussion in 'AutoApps' started by Baudbox, Feb 10, 2016.

  1. Baudbox

    Baudbox New Member

    Joined:
    Feb 7, 2015
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Hi Joao,

    I have just received my new Pebble Time and definitively face to the issue. Every text area is black as photo here.

    It seems to be a common issue for some of us, ie I'm referring to this thread (google plus thread). I didn't reply to those thread because wanted to add some additional log if it could help.

    Pebble firmware is the latest v3.9.2 by the way.

    So I'm just wondering if I have to rework all my custom notification with a workaround (meaning use Notification center for Pebble) but it's not my primary goal as you can guess :D

    Thanks in advance for taking some time.
    Baud
     
  2. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,476
    Likes Received:
    797
    Thanks for the report. I'll need to try and get this running in the emulator and see if I can find out why it's happening. Sorry for the trouble
     
  3. Baudbox

    Baudbox New Member

    Joined:
    Feb 7, 2015
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Thanks Joao. Available for any test you would like to do and confirm.
    Waiting for your feedback.
     
  4. Paul Hedderly

    Paul Hedderly New Member

    Joined:
    Feb 17, 2016
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    +1
    Weirdly it works perfectly on a classic running 3.9.2... but the PT(S/R) on 3.9.2 is clearly handling colour differently.

    Not being able to use AP is making my P very much less useful!
     
  5. superk

    superk New Member

    Joined:
    Apr 15, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    on my pts,the label and cursor are the same color ,can't distinguish
     
: black screen

Share This Page