AutoRemote This is not a valid AutoRemote URL

Discussion in 'AutoApps' started by Rob4077, Oct 31, 2019.

  1. Rob4077

    Rob4077 New Member

    Joined:
    Oct 28, 2018
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I just made a mistake and deleted the wrong device from my list. I then went to add it back in but now it tells me that "This is not a valude AutoReomote URL. Please check the URL on the other device again". I can't have entered incorrectly because I used a QR Scanner to read the code to clipboard and paste it. I also tried manually entering the code but it still comes up with the same message. How can I fix it and re-add the device?
     
  2. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    8,721
    Likes Received:
    737
    Can you maybe send me the url via email so I can check it out?
     
  3. Nyrup

    Nyrup New Member

    Joined:
    Tuesday
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Strange, I have the same issue on one PC although I did'nt delete i myself.... It stopped working within the last two weeks I think. When trying to reinitialize it, I copied the url from my working PC but still says "Wrong Url :".

    Will you check mine too?
     
  4. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    8,721
    Likes Received:
    737
    Sure, please send me an email with it :)
     
  5. Nyrup

    Nyrup New Member

    Joined:
    Tuesday
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Sorry for the response time, I didn't get a notification about your post.

    I'll send it straight away, thank you !
     

Share This Page