AutoWear Tasker profile with autowear command or state not triggering

Discussion in 'AutoApps' started by Anand, Mar 20, 2015.

  1. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,468
    Likes Received:
    795
    Oh, sorry, it's not the run log. It's the option under Tasker Preferences -> MISC -> Debug to SD Card.
    That will create a Tasker log on your internal storage in the Tasker folder. That's what I need. Sorry!
     
  2. Anand

    Anand New Member

    Joined:
    Mar 20, 2015
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Hi Joao, Do you think log itself not bring generated... .?
     
  3. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,468
    Likes Received:
    795
    I don't know... do you have the option I mentioned enabled? :)
     
  4. Anand

    Anand New Member

    Joined:
    Mar 20, 2015
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Hi Just noticed your response.. II have sent the log (Debug to SD) to your gmail id - joaomgcd@gmail.com
    Please let me know if you require further details.. Thanks for the assistance..
     
  5. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,468
    Likes Received:
    795
    Thanks. I saw the logs. Sorry to ask this, but you don't happen to be running a pirated version of Tasker do you?
     
  6. Anand

    Anand New Member

    Joined:
    Mar 20, 2015
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Sorry, you mean to say it looks like it is pirated version ? I downloaded this from playstore and been using this for very long time now..
     
  7. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,468
    Likes Received:
    795
    Yeah, sorry, Tasker's developer once told me that this behaviour is something that would happen on a pirated version. Hope you understand.
    I'm stumped... :( From Tasker's log it seems like AutoWear is not responding but from AutoWear's log it seems Tasker isn't even asking... Really sorry for the trouble... I'll try figuring it out.
     
  8. Anand

    Anand New Member

    Joined:
    Mar 20, 2015
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    I have few ideas for my home automation based on autowear, however stuck due to this issue..appreciate if you could help me on this.. Thanks a lot..
     
  9. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,468
    Likes Received:
    795
    The only other thing I can think of is trying to uninstall both AutoWear and Tasker, reboot and re-install. Or have you tried that already? Thanks
     
  10. Anand

    Anand New Member

    Joined:
    Mar 20, 2015
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Tried uninstalling and installing just autowear.. If I uninstall and install tasker should I need to install other apps like autoremote , autonotication etc as well..?
     
  11. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,468
    Likes Received:
    795
    No, all other apps you can keep installed. Don't forget to backup your Tasker settings though!
     
  12. Anand

    Anand New Member

    Joined:
    Mar 20, 2015
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Awesome.. It worked.. Thanks a lot for patiently helping me out on this. I am set to explore this app now :)
     
  13. joaomgcd

    joaomgcd Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 3, 2015
    Messages:
    9,468
    Likes Received:
    795
    Wow, it did?? :O Awesome! It was a Tasker issue after all! Phew, glad we got this one out of the way.
     
    Anand likes this.

Share This Page